Adventskalender 2021

Nu börjar det bli dags att sätta igång scouternas adventskalenderkampanj för i år. Vår kår säljer kalendrar under tiden 15.10-30.11. Observera att det är en adventskalender och får börja öppnas redan på första advent den 28.11.

Vi hoppas att alla är med och drar sitt strå till stacken men det är absolut inget tvång att sälja. Kalendern kostar 10€ och kåren får 4,50€/såld kalender. I år samlar vi in pengar till nästa sommars Finnjamboree Kajo (Finlands åttonde storläger med scouter från hela världen) och övernattning för de som inte deltar i Finnjamboreen.

Årets kalender ser ut såhär:

Försäljningen får påbörjas 15.10 men vi önskar redan nu att ni lite börjar fundera på hur många kalendrar ni kan lyckas sälja. Är det 1, 3, 7, 12 eller många fler? Ta hellre mindre mängd först och mera till om det behövs efter hand. Har ni släkt, vänner och bekanta på andra orter eller i andra länder kan de köpa kalendern i webbshopen: adventtikalenteri.fi . När ni vet att ni har kalendrar som ni inte får sålda så återlämna dem så fort som möjligt. Kan finnas andra som behöver flere. 

Meddela mig Annika, per mail akinna83@gmail.com eller per whatsapp/meddelande till 0405303166 hur många kalendrar ni önskar. Jag delar ut dem den 15.10 i kårlokalen (Uncans bakgård) kl. 16.00-17.00. Passar det inte då så kommer vi överens om ett annat tillfälle.

Sålda kalendrar betalas in i en klumpsumma på Scoutkåren Ekenäs Skogsvandrares konto: FI34 4170 0010 0422 46 senast 2.12. Skriv i meddelande försäljarens namn samt antal sålda kalendrar. Eventuella osålda kalendrar återlämnas senast 2.12.

Som ni ser på en av de bifogade bilderna så får man pris enligt antal sålda kalendrar. Lyckas ni sälja 12? Grattis, då får ni ett tomtemärke. Säljer ni 20? Grattis då får ni ett tomtemärke och en Koziol tallrik med scoutlogo. Kåren har dessutom i år en egen liten tävling där varje åldersgrupp tävlar mot varandra om vem som sålt flest kalendrar/medlemmar i gruppen.

Har ni frågor är det bara att ta kontakt med kalenderombudsmannen Annika, akinna83@gmail.com